قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

جشن‌ کریسمس با کنسرت در عربستان برای نخستین بار

جشن‌ کریسمس با کنسرت در عربستان برای نخستین بار قرار است سازمان سرگرمی عربستان سعودی، جشن‌های سال نو میلادی را برای اولین بار در این کشور برگزار کند و ۱۳ خواننده نیز در آن حضور دارند. پیشتر نهاد دینی سعودی با این امور مخالفت می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۰۲ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 23
کد خبر: ۱۱۴۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، همایش «موسم الریاض» و شرکت «روتانا» از برگزاری «بزرگترین کنسرت در منطقه» خبر دادند که قرار است در عربستان سعودی برگزار شود.

پایگاه خبری «الخلیج الجدید» گزارش داد که قرار است در این مراسم، ۱۳ خواننده عربی کنسرت برگزار کنند. این مراسم در شب کریسمس برگزار خواهد شد.

به گزارش این پایگاه، این برای نخستین بار است که جشن آغاز سال میلادی در عربستان برگزار می‌شود. عنوان این مراسم نیز «Riyadh Trio Night» است که نهاد موسوم به «سازمان سرگرمی» مجری آن است.

سازمان سرگرمی تیر ماه گذشته نیز از شهروندان این کشور خواست تا خود را برای حضور در جشن‌های سالیانه آماده کنند. این در حالی است که وزارت حج و عمره عربستان سعودی خرداد ماه گذشته خبر داد که برای دومین سال پیاپی مراسم حج محدود به شهروندان عربستان و آن هم در شرایط خاص برگزار خواهد شد.

سازمان سرگرمی عربستان عنوان نهادی است که در ماه می‌سال ۲۰۱۶ تأسیس شد و هدف خود را افزایش نشاط و سرگرمی عنوان کرد. این سازمان هر ساله در شهر‌های مختلف مراسمات و جشن‌های مختلفی را با دعوت از خوانندگان مختلف خارجی، ورزشکاران و هنرمندان برگزار می‌کند.

ماهیت این جشن‌ها نیز از همان سال ۲۰۱۶ که با عناوین موسم الریاض، «موسم جده» و «موسم الشرقیه» برگزار می‌شد، موجب تعجب و خشم محافل دینی و مخالفان در عربستان شده است. مراسماتی که با رقص و پایکوبی و به صورت مختلط و پوشش‌های نامتعارف و همچنین مصرف مشروبات الکلی و برگزاری مسابقات قمار همراه است.

معارضان بار‌ها این گونه جشن‌ها را که با توجه خاص «محمد بن سلمان» و در راستای اهداف چشم‌انداز ۲۰۳۰ برگزار می‌شود، ابزاری برای دین‌زدایی در کشوری دانسته‌اند که میزبان مهم‌ترین اماکن مقدس اسلامی است و پادشاهش خود را خادم حرمین شریفین می‌نامد.

در همین ارتباط، در جشن‌های «موسم جده» در ماه می ۲۰۱۹ حضور «نیکی میناژ» خواننده پاپ آمریکایی در مراسم اختتامیه این مراسم موجب اعتراض بسیاری در عربستان شد. در همان زمان انتشار خبر اعتراض سه عضو هیأت علمای ارشد این کشور به عنوان عالی‌ترین نهاد دینی به اینگونه جشن‌ها توجه رسانه‌ها را جلب کرد؛ این سه تن اینگونه برنامه‌ها را «فساد اخلاقی هدفمند» توصیف کرده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار